GOD MORGEN I STUA

Du veit det er morgen i mummidalen når det begynner å virmle av folk utafor Safari i bakgården,  småfuggerne begynner å banke mot vinduet og den nyklekka oksesnoken skriker etter død rotte. Da våkner både stort og smått til liv og samles på den gøggene madrassen på rommet til Sniff. 

Men det er en ting som har gjort oss fortvilt her i mummidalen denne morgenen, og stemingen er laber. Vi har mistet en av våre egne, og vi regner med at alle skjønner hva vi snakker om. Nemlig Moskusen de skøyt på Dovre, som hadde forvilla seg ner i haga til Astrid(64) og Odd Holm(68). Det skulle den aldri ha gjort......Her står drøvtyggern og aner fred og ingen fare. Eter gress etter den lange ferden fra Dovrefjell. Det er da Astrid(64) tar en titt ut av vinduet og ringer Reidar Brude i viltnemda, og hele Åndalsnes jaktlag kommer for å ta hånd om dyret. Og tror dere ikke de tok å avliva stakkarn!!! makan til duster og drittfolk, eier faen ikke skam i livet. Hva hadde dere følt det hvis et helt jaktlag kom og tok hånd om dere på samme måte!!??Hvil i fred lille moskus, du var en av oss <3 hadde du bare kommet til mummidalen hadde vi tatt deg imot med åpne armer. 

Beklager litt trist innlegg, og dårlig stemningen på en søndags morgen..men vi føler det er vår plikt som samfunnsborgere i mummidalen å informere dere når slike triste og horrible ting skjer.

Kommer flere innlegg senere i dag, så husk å klikke dere inn <3

Én kommentar

20.08.2012 kl.20:41

Hahahah

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits