BESØK I MUMMIDALEN

I dag kom selveste mummipappa på besøk, og dere kan tro det var trivelig!Det er han med jewfro og blåveis(pådratt i en luftgitar konkurranse) i midten der hvis noen lurte.

Vi har mekka no middasmat, fiksa ei lyspære og snekra sammen et par kommoder.


Resultat av Stinky sitt forsøk før mummipappa kom å tok på seg saken.

Kvelden avslutten vi med å se på filmen American pie(reunion).  Vi trodde det skulle være et bakeprogram, men jaggu var det mye snusk og svineri. Var mange røde ansikter blant ungdommen i mummidalen kan dere tro :S Mummipappa måtte holde på hatten og Hemulen fikk bakoversveis.

Slenger med et bilde av studentbeviset til fattern.

Takk for besøket i mummidalen, og husk at du er velkommen neste gang også;) natta til godtfolk, dovregubber og gamle røvere

2 kommentarer

ingstaborg

19.08.2012 kl.23:22

hahahahha herregud assa det studenbeviset til tallak tok kakaaa da og lættis at dere trodde american pie var bakerprogram xD digger bloggen btw smask

Aka The Driver

20.08.2012 kl.22:26

Jew-fro! :-D

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits