Velkommen alle fleskefedre og ski-doriser

Halla ikke kødd det er STINKY på mikken!! Takk for at dere ville ha gjensyn med oss her i Mummidalen, det varmer nemlig mitt stinkyhjerte. Tradisjonen tro sitter stinky igjen alene mens de andre er på skolen. Men her i dalen er man aldri alene. I tillegg til dere flotte eksemplarer av besøkende via intranettet, har jeg en gjeng kule fjortisgutter rett uttafor vinduet mitt. Tror du fanden meg ikke at de okkuperer hele Safari?? Og bevare meg vel, har de ikke skulka skolen også!! Makan til småramp. 

 

 

Så her sitter jeg og prøver å innta mitt daglige brød, og vitale dose sjokomelk mens jeg blir avbrutt av disse Lucifers avkom. DETTE SETTES IKKE PRIS PÅ AV STINKY!! 

 

 

Dette er mitt faste føde for dagen. Konsumeringen av den har blitt en nærmest dårlig opplevelse (og det skal godt gjøres med leverpostei, sylteagurk og sjokomelk!). Som sagt er det nesten så hele dan er gått helt ad dundas. Men så tenker jeg på den gangen vi putta et hamster i et vinglass:

 

HAHAHAHA et hamster i et GLASS!!?!?! Se så malplassert a! Vi er klin kokos bananas i knotten assa.

 

Men dette var mitt lunsjinnlegg. Stinky ut.

 

xoxo

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits