PASS DEG FOR DASS-DRAUGEN

Hvorfor heter den ene kjerringa Snorkfrøken egentlig? Svar i kommentarfeltet.

 

Hei og velkommen forresten. 

Jeg har et par ting å melde. JEG HAR BLITT FORLATT IGJEN. Som dere sikkert skjønner er det nok en gang Stinky som blogger. Solo, viggo, aleine. Heilt aleine. Jeg og Astrid, eller Hemulen om du vil, har fri i dag. Sammen. Men så fikk hu astrid en genial idé! JEG STIKKER AV FØR MARIE VÅKNER, OG DRITER I Å SVARE PÅ MOBILTELEFONEN!!!

 

 

Relevante bilder av kjerringa med ryggen til. Etter at vi flytta til Bergen har hu oppført seg som et skikkelig neseskrev assa. Men hevnen er søt mine venner. Hevnen er søt. 

Her er meg som ligger i sengen hennes. Det liker a ikke. 

Her går jeg med alle smykkene hennes. HAHAHAHA

 Og her drekker jeg opp teen hennes. LÆTTIS!!!! Gleder meg sykt til a kommer hjem nå, da skal a få høre det. 

Vi snakkkes bloggen, vi snakkes.

 


 

3 kommentarer

mcvag

21.08.2012 kl.13:53

Fordi hun snorker veeel

KørryK

21.08.2012 kl.15:27

Bakgrunnen til at Snorkfrøken heter den hun heter er ukjent. Men det kan ha noe med å gjøre at hennes far heter Snork, og derfor oppkalte sin datter etter han selv, derav Snorkfrøken. Dette medfører da også at Mummitrollet sin forelskelse I Snorkfrøken her helt greit siden de da ikke er søsken. :-)

! APPELSINJUICE !

22.08.2012 kl.09:18

Hva faen heter hun på engelsk da? Misses Snore? Høres ut som noe shady cocaina thaaangs going on i mummidalen, eller dopevalley på engelsk.....

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits