HEI ALLE BARN

Tenkte å dele denne anmeldensen av Wendys Hamburgersh med dere. Vil anbefale alle å dra dit!  Håper Wendys kommer til Bergen snart. 

Her er et bilde av kjøleskapet vårt. Dere ser kanskje alle de billettene som henger der? blir en del gratis inngang på byen da for å si det sånn. 

Tenkte også å ta opp et lite problem vi har her. Hver gang vi skal forlate smuget vårt for å gjøre et ærend, fange rotter til oksesnoken eller kjøpe cola, står det ei bakgårdskatte klar til angrep og stirrer på oss. Den skremmer vettet av alle innbyggere og det har blitt et rent helvette å skulle forlate mummidalen. Vi er rett og slett nødt til å stå der stive av skrekk til katta bestemmer seg for gjøre retrett. Dette gjør hverdagen ganske vanskelig for oss. Vi lurer derfor om noen av dere der ute er kvalifisert til å ta hånd om et slikt dyr? rett og slett sørge for at katta aldri ser dagens lys igjen. Betaler selvfølgelig godt, og vi setter pris på om det blir gjort diskret.

skal prøve å få tatt et bilde av jævern senere.

HADE

 Én kommentar

bisamrotten

22.08.2012 kl.23:23

Wendys er mitt nye favorittsted i hele verden! BAWLIN

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits