Fy feite, for ei kveite

Hei alle dere gråhårede knivmenn, jøder, monstre og lussekatter!Siden sist har jeg og Stinky skaffa oss stuudentkort, vi har sett 8 episoder av Morgan og Ola Conny, spent bein på gamle folk med stokk, samt løst et par hundre edderkoppkabaler. Jeg har såklart også konsumert hele studentlånet på 50 nye montanafrimerker fra 1864. Her harru meg og Sniffern uttafor Safari.

 

Cola og pottis LØLØ

 

 

 

Vi må også be alle besøkende om å TA MED SØPPLA når de skal ut. Nå er vi LUUTA LEI av alle de bestialske, innskrumpede DUSTEHUENE som bare spaserer nonchalant forbi, uten så mye som å ENSE de overfylte søppelposene som står klare til dere? SKJERP DERE!!!

  

Og så, over til noe som er enda verre!!! DERE KAN JO GJETTE HVA «MAGIC MIKE» HANLDA OM!!!!....... Makan til snusk og dritt og jævelskap har vi sjelden vært borti her i daarn! Her benka vi oss foran fjernsynet klar for ei trivlig aften med Mikke Mus men det ble NEJJJ, det ble jaggu enda ei kveld med rødsprengte pubertetstryner i Mummihuset. Så ikveld gikk vi for Løvenes Konge, noe vi er mer enn fornøyd med.

 

SNUSK!!!!

 

 

 

Sniff tråkka mildt sagt i salaten i dag haha, RETT åppi nudelpåsan! Kan tro vi andre lo oss bra ihjæl! Lattern varte imidlertid ikke så lenge for da Stinky spankulerte inn på rommet sitt med dagens tjuvgods sklei a rett oppi nuddel-såsen og landa rett på tåa. Bare SJEKK DET HER

  

 Slenger med et bilde av Sara her a.k.a Herr Brisk fra Mummidalen, trivlig å skype med deg Brisken, håper du lar syltetøyet stå urørt neste gang!

 

 Tok forresten på meg den lilla kappa, og tok løpefart opp Fløyen i dag, før resten av Mummidalen så mye som hadde rukki å tenke på å åpne øya. HAH kan tro de ble overaska da jeg var «borte», haha duster ass

 

 


 

Vil bare avslutte med å kondolere til mannen som falt ned i et hull mens han var ute å spaserte i Oslos gater i dag, samt si noen alvorsord jævern som satt og onanerte på Bastøyferga seinere på dagen; VI VEIT HVOR DU BOR.  
Hemul ut. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én kommentar

HUFSA

22.08.2012 kl.15:43

Hemulfaen: nå er det ei pakke grøss og gru og iskald skrekk på vei deg til fra (j)ødefjelleneee

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits