TAKK TIL STATEN

I dag var det oppdrag IKEA! Vi stilte oss opp klare på bergen bussterminal i god tro om å ta gratisbussen til IKEA. Men det viste seg å være vanskelig å lokalisere Ikeabussen i en JUNGEL av terminaler og busser. Vi greide å rote oss bort i Nedre Hamburgersmauet, og trorukke vi mista bussen!! Men takk Judas for at det finnes andre måter å komme seg til IKEA. Vi stod der helt rådløse og så oss nødt til å benytte statlige ressurser

Vi spanderte på oss litt sjokomelk og slang oss i ei drosje.

 

Som dere ser ankom vi Ikea i pomp og prakt. Etter alt slitet så vi oss pent nødt til å gå rett i kantina og innta et grasalt måltid med husmannskost!


Stinky var en SVIKER og kjøpte ikke kjøttboller, skulle tru a var utsatt for omsorgsvikt som barn. Men gjorde opp med å benytte seg av gratis bruspåfyll og inntok hele sju glass latecola! Dere kan kan tro vi rulla ut av kantina etterpå.

Etter å ha tilbakelagt 1,6 km med Ikeajungel, klarte vi å røske med oss et par ting vi trengte, eller 1239946352 lopper. Men da måtte Sniff ta seg ei litta lur på madrassen. Trorukke Stinky måtte trille a rundt som ei slave!!

Flørta litt med gutta i tranport og fikk halv pris på hjemmelevering, men andre ord IMORRA ER DET SOFAAA! den kan forøvrig konverteres til seng, så nå er det bare å komme på besøk!

Snakkes imorgen disipler

 

 

Én kommentar

KørryK

24.08.2012 kl.16:28

Stinky! Maten din så digg ut.

Kom med noen mummidalenspørsmål daaa!!!

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits