LEGG DET AV DERE!!!!

Halaisen og GOD MORGEN til alle dovregubber der ute på vidda!!

  

Hard kvæll i går ska`n si! Hehe neida?.

Vi gamle mummiveteraner bedriver ikke den slags snusk etter at skumringen har lagt seg over darn. Bare Stinky, som dro hjem med non nye Mummidølinger i går for å stjæle nye puter? Pff, den tjuvradden. Jeg og Sniff så på hverandre å bare «ÅÅÅ erre som skjer nå a?»

 

 

 

 

Så nå sitter jeg her med den nyklekka teen min og blomstrer. En JÆVLA fantastich morgen, sett bort ifra det begredelige buekorpset som har benka seg uttafor Safari, ergo RETT uttafor vindu vårt for å selge noen lusne LODD!!! Kunne også blitt potensielt dårlig stemning i sta, da jeg brøt paragraf SJU i Mummireglene og glemte å belyse Stinky om at jeg kokte varmt vann. Sorry!

 

Det begredelige korpsetEllers har vi fått litt årnings i Mummihuset, snekra opp et par sofaer, bord, senger, speil, stoler osv. Fikk litt hjelp til å bære alt opp trappa av kællen fra Ikea og greier. Takk skarru ha kæll, du tok deg godt betart!!

 

 FØR!!!!

 

 ETTER!!!

 

ÆKKE DETTA BARE HELT TOPP? :D

 

Over til noe annet! Pakka som ble åpna i Gudbrandsdalen igår! Håper alle fansene våre fulgte godt med. Jeg og Sniff hadde nemlig benka oss foran datamaskinen, mens Stinky var på familiebursdag med resten av blandingsrasen oppi høgget her! Klokka seks satt vi klare som nyklekka egg for å se hva som var i pakka, vi bare "ååå erre ejentlig i den pakka?. Skattekart? Ipad? Ransel? Frimerker? Tjuvgods? "

 

 

Tia var inne, og vi skrudde på vg nett. TRORU IKKE VI SATT DER SOM NOEN NAUT AV NON KÅLHUER! Såklart skulle de drive å snuske rundt med det ene arrangementet etter det andre for å promotere den stygge bygda si! "Då vil oss berre ønshe vælkommen til hu prinsesse Astrid som skal fremføre eit kvad frå 1789" DRITT

Etter fem timer med dritt, åpna de nå den pakka som vi har gleda oss til siden 1912 her i Mummidalen, på den tia Herr Hemul var ei ungfole, Stinky ble ruga på oppi Dovre, og Sniff pakka ranselen for første gang. Såklarbert lå det bare snusk oppi pakka også; brev, flagg og andre skriblerier og dusteting. Det var 5 timer vi aldri får tilbake i Mummidalen! Erre rart en blir ergelig!!

 

JAJA, tilbake til virkeligheten!

  

 

Én kommentar

AliT

26.08.2012 kl.12:05

Hahaha godt innlegg Å!

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits