HÆLJ I MUMMIDARN

Da har hælja passert, og den har vært fortreffelig for oss her i darn. Vi har bedrevet allslagens festligheter og kosligheter, men ikke noe snusk såklart..

Tenkte dere skulle få et lite resyme av hendelsesforløpet fra hødda.

I går hadde vi et punkt på agendaen, og det var å gå til innkjøp av et fjernsynsapparat. Og trorukke vi dreit langt i det og ble liggende på sofaen å slurpe i oss nødler istedet!? Det lengste vi klarte å komme oss var til Emils pizza og kebab, og trur du ikke de holder tel rett over gata. Sniff ville til og med ha pizzaen levert på døra, makan til latskap.

Også klarte vi selvfølgelig å invitere en hel døling på vors. SNAKK til slitsomme mennesker..til og med Lars FRØland klarte å snike seg inn. Vi som hadde gjort i stand med snacks og levende lys, ble ikke satt stor pris på!

Den jævern her, som også går under HUFSA i mummidalen, er så forbanna bitter fordi hun ikke kan gøge seg inn på oss som hun pleide. Selv om hun er hele 304 kilometer unna klarte hun forsatt å irritere oss noe grasalt på skype.Ble god stemning etterhvert da(når vi ble kvitt hun over) og drikkeleker som ingen skjønte bæret av. SKREPPETOWN!? Stafan stod faen meg å ristet på rompa hele vorset, VELDIG nær grensen til snusk. Måtte selvfølgelig dra på oss uniformen vår og vise oss fram, og trorukke alle skulle drive å ta bilder av oss bare så de kan skryte til venna sine om at de har vært i darn. *slitsomt*

Gjestene var så ufyselige av dere vikke tru det! Mikkel Næs pissa ut av vinduet!!


ÆSJ

Etter endelig å ha fått kasta ut gjengen, dro vi videre til scotsman. Tror dere ikke de ikke klarte å oppføre seg der heller eller? opp til flere ble kasta på hue og ræva ut!!! og SNEK seg til og med inn igjen. Merker det er på tide å revurdere hvem man omgås.


Snakk om innpåslitne typer.

I dag har det derimot vært god stemning med kvalitetsfilm og husmannskost. Diska opp med kjøttkaker, pottit, rosenkål og greddesås. Og så klart et nydelig dekka søndasmiddabord. 

Etter den fortreffelige middan beveget vi oss over til stuen for kaffi, kake og flåklypa.

Tror dere vi lo godt når Ludvig gikk rett i fella som var ment for Blodstrupmoen og Mysil eller?HAHA

Ordentlig hyggelig kveld. 

 

Så vil vi gjerne at dere ønsker Markus Simenstad løkke tel på sin kommende mummidalaudition som selveste mummi. Markus vi kontakter deg for nærmere informasjon.

 

Helt til slutt så vil vi kondolere til alle ansatte på Holmlia Bingo for det grusomme som skjedde. Virkelig begredelig når slikt hender. 

Snakkes imorgen da dere. HUSK Å KOMMENTER

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits