HA DEG VEKK!! (neida!!)Nå er det duket for natta her i Bergen, og på hele denne sida av kloden. To av dølingene ligger allerede godt pakka inn i dynene sine med gluggene lukka. Mellom oss to, og hele intranettet, så hadde de ikke tenkt til å blogge i dag(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Så jeg satt her alene, og bare:

 

Ja dere ser rett. Drukna mine sorger i ei bøtte høykarbo. Ta den Herbalife!!! PS: KLOKKEN ER MER ENN 6 ELLER 8 ELLER HVA FAEN GRENSEN ER! 

 

Uansett mine store og små, disipler og fans, hatere og tapere. I dag har vi kjøpt tv! Og dere kan jo gjette hva vi har bedrevet kvelden med.

 

Jeg var selvfølgelig Wario, han er Mario-verdens svar på Stinky vil jeg våge å påstå. 

 

Nå som de innskrumpa krokene har lagt seg, sitter denne gamle røvern igjen og benytter seg av ytringsfriheten aleine. Og det er egentlig helt kurrant for da kan jeg eksempelvis skryte på meg en seier i nintendo! Eksempelvis kan jeg si at jeg har laga taco helt alene, og bona alle gølv i hele Dalen sjøl, mens de andre piska meg til blods. 

Men nok om sannheter og harde fakta. Less boogie.

 

 

Tilbake til saken. 

Spørsmålsrunden er fortsatt åpen, og jeg er skuffet over responsen. Kan dere ikke prøve å bruke tid på SPØRSMÅL i stedet for å krangle om Hufsa???

 

Takk og farvel. Over og ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits