SHALOM

Da var jeg(Sniff) ENDELIG tilbake i mummidalen!! dette har vært 2 dager fylt med mye savn og lengsel. Kan ikke beskrives med ord hvor godt det var å komme tilbake og bli tatt imot med åpne armer av samboerne. VIl ikke si at mye har forandra seg siden jeg dro..fant de i eksakt samme stilling i sofaen som da jeg forlot dem. Tror ikke de vet helt hvor de skal gjøre av seg når jeg ikke er her. Er nok best for alle om jeg ikke drar på en stund, noen må passe på at de ikke roter seg bort i masse snuskerier.

Tenkte jeg skulle fortelle dere litt om helgen min i hjembygda. Kom altså hjem på fredag, etter å ha sittet på fly med SIV JENSEN!! *starstruck*. Vi var til og med på do på flyplassen sammen!!  Det gjorde hele turen for min del. Prøvde å ta snikbilde av henne, men var på grensen til å bli avslørt så da droppa jeg deet.

Ja, alltid hyggelig å komme hjem, fikk selvfølgelig bestemme middag ^^

Lørdag var jeg i konfirmasjon til køsina mi. veldig hyggelig

Begge veldig glade for å få a konfirmert. 

Senere var jeg hos denne tapern

Med denne tapern


 

Og denne

Fin gjeng!!

Vi skulle alstå se film. Startet med at merete la fram alle filmene hun hadde, da begynte altså en prossess som skulle ta halvparten av kvelden..skal ikke være så lett å velge en film. Vi hadde en rekke avstemninger, hvor sara selvfølgelig måtte legge ned veto på hver eneste avstemning, så det ble jo jævlig vanskelig. Etter MYE styr og krangling stod det mellom kvalitetsfilmene John tucker must die og Chicago. Etter enda to avstemninger ble det Chicago. Det er riktignok en musikal, men får da være GRENSER på hvor mye musikalnumre og mas man kan presse inn i en film. Dessuten fikk jeg frysninger til all that jazz ved å tenke på Henriette Borchgrevink sin katastrofale og ekstemt pinlige opptreden på tallak sin fest noen måneder tilbake. ÆSJ

Var veldig hyggelig å se damene igjen da. KOM PÅ BESØK

Søndag pakket jeg støvler og regnjakke(som jeg var så smart å droppe å ta med meg når jeg flytta til bergen) og var hos sara, før jeg satte kursen tilbake til mummidarn.

Noe som forresten irriterer meg er folk som står HELT INNTILL BAGASJABÅNDET NÅR MAN SKAL HENTE BAGASJEN. DRITTFOLK. 

snakkes imorgen;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits