Gratis mjød og en halv grandiosa

I dag har ikke vært så hendelsesfull for Stinky og Sniff. VI har tilbragt store deler (eller hele) av dagen og vært slaraffener hjemme i dalen. Vi fant fort ut at vi har 10 (!!!!!!!!!!!!) gratis leiefilmer fra NextGentel. TUSEN TAKK TIL NETCOM for det!!!! 

Vi benyttet oss av denne gyllene muligheten til å se Brüno. Nok en gang var det over gjennomsnittet snuskerier for oss dølinger. Guri malla, hva har skjedd med dagens popkultur?!?! HVOR ER MORALEN FOLKENS? HVOR???

 

Nakenhet har ingenting uttafor dusjens fire vegger å gjøre. INGENTING!!

 

Uansett.

 

Dere lurer vel kanskje på hva hu Hemul har drevi med? 

Hun har gått over til svineriets grenseland, og benyttet seg av gratis syndevann, også kjent som mjød. Vi hadde nok låst a ute for godt, men vi konkluderte med at det var innafor siden det var gratis. 

 

Her er en av de gale venna våre Stefan Stork. Han er skikkelig flink til å danse assa. Vi setter pris på den gratis underholdningen har tar med seg på alskens festlige aktiviteter. (PS: hvis dere har noen snuskete kommentarer kan dere likegodt stelle dere opp å bli skutt på Karl Johan)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits