Jasså... DEKK SITT Å GLOR!!

Yo, Hemul her...I skrivende stund sitter jeg å søker om visum til Australia. Stemmer det kjære fans, jeg skal pakke ned den lilla kappa, frimerkesamlinga, samt floraen (tilfelle jeg skulle finne noen sjeldne arter) og sette meg på flyet til Brisbane 11. des!

 

(Meg på ferie på Gran Canaria i fjor)

 

Ellers bedrev jeg jubalong i går, med resten av gjengen min. Var GRATIS mjød og mat på Kvarteret!


Mine to medsammensvorne dølinger, der haru vinnerloddet! Plutselig ble nemlig jeg ropt opp, og tror dere ikke jeg hadde vunni seks gratis kinobilletter!!! I ALL VERDENS LAND OG RIKE, tenkte jeg med rødt pubertetstryne mens jeg slepte meg nedover publikumsradene. DETTA er faens heelt konge.

!!!!!!!!

 

Foresten har vi glemt å fortelle dere om Mikkometeret! Det er nemlig en måndelig avstemning om hviken av Mikkel-ene vi synes er kulest! Først og fremst, her er deltakerne:

 

La meg introdusere: ROCKEMIKKEL


hahah, sjekk den BrilleJesusen der! (noen som er sjalu for at jeg skal til Australia elleeer!?  xp xD)

 

Så.... LA MEG INTRODUSERE cougarofferet MIKKEL NÆS


Her poserer`n samme sin nyklekka ananasplante, ved navn Anna! Hun snakker bare annask, og jeg skal være barnevakt for henne neste uke! SNEDIG PLANTE DET DER COUGAROFFERMIKKEL!

Forige måned  på Mikkometeret så slik ut:


Så kan dere gjette i kommentarfeltet hvem som er hvem! mehe

Å du store alpakka!! I morgen kommer fillefransen Kåre på besøk til Mummidarn! Vi gleder oss til en ellevill hælj, med mye eskapader og lurveleven!Pønta seg med Qviksilver-hatten og hawaii-toppen! Gleder oss se deg gamle ørn!

 

(MEN: om noen vil være barnevakt for Kåre i morgen kveld, hadde det vært ålreit! Vi stiller med kost og losji (Skal på fylla!!)

 

Nå er jeg helt pling i bolla, etter dag inn og dag ut med humbug og harselering, umenneskelige mengder pensum og LASS med nedbør!

 

Hemul ut
 

Én kommentar

BEUNDRER

07.09.2012 kl.20:55

Jeg syns helt klart at RockeMikkel er kjekkest

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits