GJESTEBLOGG!!

Hallo verden!!

Dette er snødronninga, soon to be verdens hersker! Jeg har startet min erobring her i Bergen by. 

 

Dette er meg etter en uke på Ibiza.

 

Jeg fikk en strålende velkomst av mine meddølinger. Tror du ikke jeg kom frem til oppredd seng og velkomstskilt?? Såklabert var senga redd opp i kritthvitt laken, slik at jeg kan sove trygt i kamuflasje. 

 

Her er et bilde av velkomstskiltet.

 Bergen slå meg hardt i ansiktet da jeg ankom på ishesten min (den Totiki mekka sammen til meg), men ta det med ro! Detta skal fort gjøres om til snø og is. 

Her er hele godgjengen samla:

 Bergen er en grasalt god festby, med en sykt bra restaurant som jeg aldri har vært på; McDonalds. Helt utrolig sted, maten kom på omtrent 10 sekunder!! Men dama som jobba der var ei litta heks, så jeg tror jeg må ta ansvar å fryse a til en lollipopp, så hun kan nytes av Mummidalens gode innbyggere. 

Jeg vil nå fortsette min herjing av Bergen by med en iskald aften fyllt med alskens snusk og frossen jævelskap. 

 

Isdronninga ut.

 

4 kommentarer

henrik bucher holm

08.09.2012 kl.22:55

HAHAHAHHAHAHHA

paal bucher holm

08.09.2012 kl.22:56

JÆVLIG MORSOM

sara bucher holm

08.09.2012 kl.22:56

inni helvete, så morro

marina bucher holm

08.09.2012 kl.22:57

KONGE

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits