Det ække fullt føre renner over!!!

Å DET SKAL JEG LOVE DERE AT DET HAR GJORT HER!

 

Om forladelse for å måtte starte innlegget på en såpass trasig måte, men nå er jeg faens så LUTA LEI av denne drittbygningen som bare lage problemer, og er vrien og vrang!! Misforstå meg rett, Mummidalen er mitt hjem, men vi er da ingen satans miljøstasjon!! Håper ikke naboen oppe leser dette, for vi løy og sa at pappen ikke var vår :O

 

Over til en solskinnshistorie; igår tok vi gåstaven fatt, ranselen på ryggen og skreppa på skuldern og trasket sørover mot kaia for å spise taco med tacoklubben. Samtaleemnet var selvfølgelig taco, (noe annet ville vært uhørt) og skravla gikk helt til plutselig klokka var langt over leggetid! RockeMikkel lagde forøvrig også en utsøkt guacamole som ble et naturlig holdepunkt i tacosamtalen.

Ingenting er som tacoklubben! (Sniff, Stinky, RockeMikkel, Michel med sparksykkern, NHH-Peder og øyet til Magnus Sitter)

Mikkel skårte selvfølgelig et par-ti poeng på Mikkometeret, FLOTT JOBBA MIKKEL!

 


Jeg er sjuk for tia, men har fråtset i litt paracet og føler meg kvikk som ei nyfødt fullblodshoppe, - eller nyklekka oksesnok om du vil for øyeblikket. Derfor har jeg sett på Harry Potter og skypet med Marina, Merete, Aud og Sara. De hadde vors og lurte på om de skulle dra på fest til AO eller på Skaugum. Jeg fåreslo en aldri så liten avstemning, og Skaugum vant med min stemme. Elsker å kunne ha en finger med i spillet.

 

Jeg trodde jeg var alene hjemme i dalen ikveld, så dere kan TRU jeg ble overaska da jeg gikk ut i bakgården her og fant Mummi og Mummipappa i denne stillingen:


 Hahah, de gamle røverne vet å kose seg! Fikk litt SNUSK-vibber, så tok et snikfotografi

 


Jaja, kvelden er enda ung dere! Her kommer et knippe bilder fra før i tia.

 (Sniff og jeg i fjortissperioden vår, da vi "fiska" ved kjøpmakern og røyka i smug)

 

 Fjorårets julekort! (Jeg var på Gran Canaria og Stinky i Alpene)

 

 Hah ser ut som du har sett et spøkelse Hufsa!! Det er jo bare Sniff! xP

 

 

(Sniff med skreppa og Stinky med FLONKA ny ransel og caps.)
Jaja, fortsatt god lørdagskveld da dere!!

 

Xoxo Herr Hemul

Én kommentar

Marina

10.09.2012 kl.10:12

mmm gusto

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits