VENNER FOR LIVET

Konge dag i mummidalen i dag!! har skjedd litt av hvert kan jeg fortelle dere.  Startet med at vi dro oss opp av sengene våre og ristet Kåre til han våknet. Astrid var selvfølgelig long gone og dratt på skolen for flere timer siden.  Smelte noen baguetter inn i ovnen og satt på Anchorman.

<3 <3 <3

Etter å ha stort sett ligget langflate på sofen hele helgen, bestemte vi oss for å komme oss en tur ut. Og da dro vi selvfølgelig på matfest på brygga! Vi hadde forventet oss å få masse forskjellig mat i hendene, men det var DÅRLIGE greier..ble ikke tilbudt en eneste smaksprøve. men da kjøpte vi oss likesågodt en svele(ikke økologisk).Kørry-K tar syltetøy på svela si


nomnomonm

Etter å ha gått hele matparaden tuslet vi litt rundt, dro blant annet til festningen, men det skulle de sørenmeg ta penger for å sleppe oss inn så det dret vi greit i. Spaserte bort til til fisketorget og kikket på hummerne, da fikk vi smaken på å kikke på sjødyr og bestemte oss likesågodt for dra på akvariet. Kørry var selvfølgelig blakk så vi bestemte oss for å spleise på billetten hans. Gutten måtte jo få se akvariet stakkar. 

Mens vi tuslet bortover snakket vi om Tallak og hvor sprø han hadde vært kvelden før


 ja...

Og tror dere ikke han stod å lusket utenfor akvariet når vi kom dit!? etter et mislykket forsøk på å SNIKE seg inn. taper..hadde så lyst til å se slangeshowet. 

Her er litt av det vi så på akvariet:


Pingu


Sjøløver


Kørry og Marve sjekker ut en snok


Krokkoo


OG SELVFØLGELIG OKSESNOKEN<3<3 kommer tilbake på bursdagen deres:)


BOA CONSTRICTORN HAR RØMT, BOA CONSTRICTORN HAR RØMT


SØTE<3


Fikk kose litt med en snok.


:) Marve turte ikke å kose med akkurat denne.


Men denne turte hun å holde da. veldig spent og litt redd


Detta er slangekongen på akvariet. syns ikke denne slangen var noe særlig tess. kunne spist ei katte bare.

Når vi var ferdige måtte vi forte oss hjem å lage pizza(eller marie måtte lage pizza) hele taco/friends gjengen skulle nemlig komme på besøk!


Her står husmora og knar


Og får litt hjelp av rocke-mikkel. PLUSS POENG TIL DEG MIKKEL

Mens vi spiste pizza så vi på Battleship. Den var kul, mye kulere enn Varg Veum i hvertfall, som visse ville se istedetfor. Alttid koselig med hele <3friendsgjengen<3 samlet  ^^)

Men så skjeddet det noe veldig trist når guttene var på vei hjem...Magnus Sitter(Chandler som noen kanskje vil si) møtte på ei ellevill bikkje, og ble desverre bitt i leggen. 


Ennå usikkert om skadene er livstruende, men vi ber og håper på det beste!

Be en liten bøn for Magnus før dere legger dere i kveld.

 

Over og ut

 

 

 

 

Én kommentar

Baronen

10.09.2012 kl.07:14

Fy fader håper han med leggen har det bra az. Stakkars fyr. Kongeblogg XD

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits