SNIFF TYVE ÅR!!

Njuter litt Cava på morrakvisten

IDAG er Sniffiliffi tyve år gammal!! Vi starta dagen med å stemme i "GRATULEREEER MED DA'N" i kjent stil, med champis, hjemmesnekra krone, samt muffins fra seven eleven. Skrudde såklart på SEx Bomb med Tom Jones i bakgrunnen, obligatorisk på bursdager! Ellers tilbragte Sniff ettermidda'n på skolen, bedre kjent som snublegruppa, en gruppe spesiallaget for hjulbeinte! 

 See på vorses a! Fyrverkeri og alt!

 

Fikk også ei hyggelig hilsen fra en kjenning av oss, SNØDRONNINGA

Hadde gjort seg flid med dette bildet ser vi! Godt jobba Snødronning! Man ser nesten hva du har skrevet med blyant på det hvite arket.

Etter Sniff hadde fått beina på rett kjøl, og traska hjemover stelte vi istand til et riktig festmåltid

INDISK!! Favorittmaten til Sniffi!

Ellers har vi skaffa oss en ny SUPERFAN, Henrik Søreide vi setter UMÅTELIG pris på å ha ei trofast leser som deg! Derfor har vi valgt å gi Søreide en hedersrolle i Mummidalen, nemmelig Snorken!! GRATULERER! <3

SJEKK de ligner a!

Ellers vil jeg bare avslutte med å gratulere Moustafa Ismail fra Egypt, med verdens største armer.

RÅTT ASS!!

 

 (RockeMikkel ville at vi skulle ta webcambilde til bloggen!! xp )

 

AJØÉn kommentar

C'træzzzzz

13.09.2012 kl.14:06

kjempeblogg XD

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits