De 3 siste dagene

Yo

Om forladelse for at vi ikke har blogga de siste 3 daene, Sniff sølte pasgrasan over hele tastaturet her, men nå er vi endelig tilbake!

 Vanlig søndaskveld

 

På torsdag dro vi ut på bøn i B-town, og jeg og Sniff er stort sett enige om at det var vår beste kveld i BErgen sålangt! Tallak krydret også kvelden med noen ambasiøse triks på vei fra Feliz til Metro, med en rimelig feilberegnet sklitakling på meg og Sniff.

 Sniff med allværsjakke og paaraply

 Før og etter fest. (Våt katte)Alt i alt en superålreit aften!

 

På fredag kom morra til Sniff, Tåve! Så da fikk Mummidalen årets vårrengjøring, og vi ble kvitt Sniff. Stinky dro på Sykkelvenn-vorse lenger neri høgget her, imens jeg satt og hygga meg med en kopp te. Lørdags morgen forsvant jeg klokka ni, og var klar for årets første sopptur med mine nye venner; Maria, Oda og Anne. Oda var selverklært sopp-ekspert og vi avtalte at hun skulle melde seg inn i Bergen soppforening fortere enn svint! HEr er hvertfall noen bilder fra dagen.

 

 fangsten min! Den albinosoppen i midten er en skrubb.

 

Sist men ikke minst må vi i Mummidalen uttrykke vår dypeste sorg for at den gamle kroken, Prinsesse Ragnhild døde i Brasil idag. Forferdelig trassig!

 Her har vi hele konge-gjengen rangert fra surest til blidest. Raggi er det sure eplet til venstre!

 

Nå skal fårikår konsummeres! På gjensyn

  

 

 

Én kommentar

Chriss AKA Kisse før i tia

18.09.2012 kl.11:48

HAHA liker før og etter fest bildet

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits