HJERNESAFT

I dag har det vært stor ståhei i både Mummidalen og hele Bergen by (og omegn). De som er bosatt i området besitter vel ingen form for tvil om hvorfor folk har ståheiet i hele dag. KVISS PÅ CAFE OPERA!!! Røsk meg i bakfjøra, dette har vi gleda oss til lenge. 

Vi ble selvsagt invitert av Friends gjengen til å delta på deres lag, og alt i alt var det god stemning. Med unntak av en mindre episode hvor gutta glemte at de var broes, ble til dudes og krangla om hvem som skulle være Chandler. Døske meg i dritten de gutta må lære seg verdien av loddtrekning.

 

Men tilbake til relevansen. 

 

Her er oss på quizen.

 

 

 

NEEEIIII!! Pokkers fasan, nå ble det feil. Vi er da IKKE disse gamle krokene. Ble bare distrahert fordi hemul ABSOLUTT måtte kvesse fargeblyantene over musematta her. 

 

2 sekunder folkens.

.....

........

...........

..............

.................

....................

......................QUIZFANTASTENE!! 

Her er hele godgjengen samla NOK en gang! Blikke lei <3333 Elsker dere masse KGID <3333345678

 

Rockemikkel drakk masse kaffe under hele turneringa, ville ikke risikere IQ-svikt og trøtthet.

 

 

Og gjett om det funka!! Se på han a. Fokuset er det iaffal ittno å klage på! ITTNO KNUSSEL.

 

Så tenkte jeg dere ville høre MER om helgen, da vi fikk skriftelige hendvendelser og klager grunnet mangel på blogging. 

 

Vi var på vorspell hos selveste MUMMIPAPPA!!

 
Tradisjonen tro var vorset fulgt opp av bytur. Hemul greide å rote seg borti no shots, og har derfor ikke så mye å berette fra kvelden. Stinky måtte imidlertid tilbringe natten hos Mummipappa, da Hemul stakk av med den eneste nøkkern. Takk mummipappa, du er alltid til å stole på.

 

Men nå er det langt over leggetid for en liten røver som meg (stinky) så jeg må avslutte dette innlegget med en eneste gang.

 

HADE

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits