ÅIÅIIÅIIÅIII!!

Hei og velkommen til Mummidalen denne fagre kvelden i september!

Begynner med å hylle solkongen og denne fantastiske dagen i Bergen by
Stemmmer det kjære fans... Etter 3 måneders mas og grining fikk jeg endelig med meg Stinky opp på Fløyen! Å HU LIKTE DET!! I morgen erre Sniff jeg skal guide oppover i høydedraga.

 

I går vare så klart fyll og fanteri her i dalen, Fellaaa!! wøøyølbirranbayermjød Kvelden endte litt forskjellig fra parter, Stinky drakk litt mye brus og måtte dra hjem til slutt. Jeg og Sniffern dansa mens natta enda var ung og dro å spiste kuarterpownders etterpå. Så dro vi med oss to Rema1000 handlevogner hjem, noe som ble en stor suksess etter timesvis med slit for å få dem opp trappene.

I kveld måtte vi imdilertid bære dem ned igjen i NATTENS ULM OG MØRKE! Så skummelt det enn høres ut så gikk det heldigvis bra. Foresten så veltet jeg en ølboks på gulvet, så landet den på denne måten:jeg ble rådvill og viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, forskjell på høger og venster, opp eller ned, viste ikke om jeg skulle le eller gråte! Til slutt tok jeg mot til meg å snudde den, selv om det ble sånn kvadrippelt mye jobb... Klumsehøne


Vi har egentlig besøk i helgen, og vi var på tacokveld i kveld, Stinky er på konsert og vi har fått ny veggtapet, men dette kommer i morgendagens innlegg, ettersom vi hadde så mye som NULL lesere idag, så jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg skriver til.

 

DAGENS DILEMMA: Buksevann eller truserøsk????? Svar i kommentarfeltet.

 

Nuss


2 kommentarer

Line J Gundersen

22.09.2012 kl.01:15

ha ei fin helg :D

taper

23.09.2012 kl.10:52

buksevann.

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits