26.09.12

Halloen, som dem sier i bergen.

Nok en vanlig skoledag for oss mummidalen har passert. I dag har jeg selvfølgelig vært på snublegruppa for hjulbeinte, merker jeg gjør fremskritt for hver gang, og veien ut av hjulbeinthelvette blir stadig kortere. 

Men denne dagen, 26 september, er ikke bare en vanlig dag. I tillegg til å være den 269 dagen i året, har Einar og Endre navnedag, sportsklubben Brann ble stiftet i Bergen, New Zealand erklærer seg uavhengig av Storbritania, Kristent samlingsparti blir stiftet og den amerikanse bueskytteren Samuel Duvall dæver i 1902.

Men kanskje viktigs av alt kommer Marina Skonnord Fodstad til verden.

Denne jenta er fra ei litta bygd kalt Høvik, lokalisert neri akershus fylke på østlandet. Trivlig jente med voldsom latter og ADHD tendenser.


Her er Marina med støttekontakten


Hakke alltid hatt det lite lett stakkar.

Men vi ønsher deg gratttuler med dan og bedre løkke tel i fremtiden. 

Håper dere på avdelingen sørger for å gjøre litt stas på a i dag!

 

Ellers er det favoritt tv-kvelden her i darn! kompani karlsen og ylvis på skjermen. Nå skal mesterkokken Hellstørm blir lurt HAHA


**popkunst**

PEACE

 

 

 

2 kommentarer

Marina

27.09.2012 kl.00:36

Jævlig mange gode poeng i dette blogginnlegget. Definitivt det beste dere har levert<3

Only a girl

27.09.2012 kl.12:04

Jeg kjenner Marina^^, men jeg har ikke fått med meg dette... Hva har skjedd? o.o

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits