T toown

Daa kommer ett innlegg direkte fra Trondheim, det var nemlig i går at jeg kvessa trønderbarten, spente på meg skinnvesten å bokstavelig talt tok rennafart inn på Norwegian-flyet mitt etter mye om å men...!

  (Kledd for anledningen)

 

Jeg kom nemlig ALTFOR sent til FLesland, og lagde mye kvalm i diverse køer og fly! Derfor var det til stor glede for meg at jeg rakk flyet, og at det i tillegg var wifi der:

Da jeg kom frem til Værnes var det nesten sol og oppdrive, og jeg traska fornøyd bort til flybussen, og møtte verdens mest jovviale bussjåfør:Roar både vinka og snakka til alle, selv om'n sjelden fikk svar! 

 

Så kom jeg til helgens hotell; Casa de Greina, hvor disse to gamle stråene bor:Har PRØVD å få frem at røyking er SNUSK (!!!) Men det ser ikke ut til å synke inn helt..

Så dro jeg og hang med dette dråget

 #søt#pen#snill#kul

Deretter hang jeg med dråget OG dissa to gamle ølflaskene:De hadde brukt hele studiellånet på nye matchende boblejakker :)Å SLIK ser T town ut idag, så nå skal jeg ut å sprelle og lage kvalm!!

Med hilsen Hemul
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits