God kveld i stua.

God aften. Jeg blogger til dere i reklamepausen til Ylvis, så jeg regner med at dere alle forstår hvor travelt jeg har det i hverdagen.

 

Som dere har merka har vi ikke blogga så mye i helgen.

Til pass for dere, ingen kommenterer jo lenger! Utakknemlige jævler, visste ikke at vi skulle komme tilbake til dette punktet! SJERPINGS LESERE!!

 

Uansett. Vi har hatt en topp helg. Hvertfall så topp som den kan bli med tanke på at en stor del av trioen vår valgte å trekke nordover for å hilse på realfagsnørder. 

 

I går var en usedvanlig forteffelig dag for meg(stinky) og sniff. Vi dro til Exibition (kuleste storsenteret i hele Bergen by, med god margin!!!) og dreiv på med no dank. Hadde vært å kjøpt oss baguetter på Big Bite sammen med en hel ungdomsskole, da det ble tydelig at vi hadde laga for mye kvalm. Trorru ikke vi ble skitta ut av en middelmådig vekter, som mente vi ikke kunne sitte i trappen?!? 

Hvor faen skal vi sitte da?? HÆ?? Ekke selvforskyldt når Big Bite ikke tilbyr sitteplasser, og trappa ved sidenav er så jævla innbydende at det kribler i rumpeballene av å se på den!!

 

 

 

Vi går videre.

 

I går ble vi invitert på middag av selveste Mummipappa!

Vi entret leiligheten med forventninger i skyene. Tror du ikke vi ble møtt av den mest fantastiske matlukten noengang sniffa opp av et levende vesen i verdenshistorien??

 

Her står han å mekker.

 

Beklager dårlig bilde av resultatet, men jeg kan love dere at dette herremåltidet smakte, lukta og så fortreffelig ut!!! TUSEN TAKK TIL MUMMIPAPPA!

 

Men faen!!

 

Har jo helt glemt å melde at vi farga håret til Sniff!!! Vi mente hu var litt for blond, så hu så litt dust ut på håret. Nå ser a mye mindre mongo ut enn før.

FØR

UNDER

 

 

ETTER

Her er også Tallak med huseierglasset sitt. Han er veldig glad i det, og han har forøvrig kjøpt det på Witchy Bitchy for alle dere som lurer. ADVARSEL: Butikken inneholder mye snusk.

 

Nå har vi endelig fått a Hemul tilbake i hus, og vi er superglade!! SORRI!! INNSKILD!! Det vakke meninga å Tamake deg rett i fleisen, men vi kunne ikke dy vårs. 

  

 

 

Én kommentar

KørryK

01.10.2012 kl.08:52

Keep up the good work!!!

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits