Rømte hjemmefra

Hei.

 

Nå har jeg (stinky) fått snerten av sollyset, da jeg også har valgt å flytte stumpen min nordover til trondheim.

 

Som dere fikk med dere har Hemul stukket hjemover. Sniff sitter altså da helt alene hjemme i Mummidalen og holder fortet.

 

 

Her ser dere at man kan skimte sola i det jeg snur nesa nordover i fedrelandet.

 

Her er meg på flyet. Har ikke flyskrekk assa, jeg bare later som xP

 

Jeg har bare vært her i Trondheim et par timer, og det eneste jeg har klart å gjøre er å se Happy Feet. Men det er uansett en sterk kvalitetsfilm heeelt fri fra SNUSK, så jeg er fornøyd med dagens prestasjoner.

 

Men dette ekke no kult for dere å lese, så jeg slenger med et bilde av selveste Trollmannen i full uniform. (Den er ikke helt komplett da han mangler både flosshatten OG kofferten, men vi vet alle at begge deler er forsvunnet for lengst).

 

Storkar!!! Også på en tirsdag da!!

 

Onsdag var forøvrig også en mer enn ålreit dag.

Vi fikk besøk av denne dama her: Som dere ser digger hun snop og alskens godsaker, så da a hadde drassa seg helt opp i høgget vårt, tror du ikke a hadde med seg et vaskekte vaffeljern?!? Røsk meg i dåsan, da ble det stor ståhei i stua! Og det vakke bare et vanlig vaffeljern. Det var DOBBELT!! Vi kunne steike TO VAFLER PÅ EN GANG!! Og jovialiteten tok aldri slutt, for vi fikk nemlig låne jernet!! Nå blir det vaffelsteiking og jernpumping i dalen, det skal jeg love dere!

 

Her bedrives det spising av vafler på høyt nivå.

 

Helt til slutt vil jeg bare dele med dere noe som har plaga meg hele uken. BYGNINGSARBEIDERE RETT UTTAFOR VINDUET MITT!!

 

 

Typ sånn her ser de ut. Så driver de å slenger ned taksteiner klokken 6 hver morgen, midt i min morgenstund som helst skal gå til den dypeste søvn.

 

Det høres omtrent ut som dette.

 

 

Derfor har jeg rømt hit. Til det trygge Trøndelag, med bare god stemning og ålreite karer.

 

   HAHAHAHHAAH Se på han a!!!! Trøndere ass. Gæli folkeslag.

 

Stinky ut. Stafettpinnen sendes videre til Sniff. 

 

 

 

 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits