HJEMME ALENE

Haloja

Da er jeg som dere vet aleine hjemme.....har vært det i nesten TO HELE DAGER nå, og skal være alene to til!! dere tror kanskje at jeg bare sitter hjemme deprimert og ensom, men neida, jeg holder motet oppe! hvertfall enn så lenge. I går hang jeg med klassekamerater(jeg har faktisk andre venner enn stinky og hemul). Og i dag stod jeg opp grytidlig og kom meg på skolen. Etter skolen tok jeg rennafart opp til fløyen! Der satt jeg å så på utsikten og filosoferte i nesten en og en halv time. Blir litt melakolsk og tankefull av å tilbringe så mye tid for seg selv.  Dessuten var idol crewet der oppe og filmet sånn VELKOMMEN TIL BERGEN innslag, noe som var veldig interresant for meg å følge med på, artig skrue han programledern.

Ellers koser jeg meg alene i leiligheten, kan gjøre akkuratt hva jeg vil hele tiden!!! sitte på den beste plassen i sofaen, dusje lenge uten at vannet blir kaldt og spise pølser og potetmos hver dag. Ganske sikker på at naboene begynner å bli ganske lei av at jeg går rundt og synger høyt for meg selv.På fløyen i dag

Astrid du har fått to brev.  Også fikk jeg shades i posten i dag;)


Er ikke helt alene da. JB tok seg tid til å komme innom en tur

Da sender jeg stafettpinnen tilbake til he(he)mul. hehehe

2 kommentarer

Stinky

05.10.2012 kl.20:01

Bra du hygger deg!! får litt hjemlengsel je når e høre om slike godstunda! åkken skolekamerat hang du med?? Tania?

Sniff

05.10.2012 kl.21:48

Det er hyggelig å høre! TRE gutter og tanja. vi feiret bursdag på peppes

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits