YOLO

Hei alle snupper og sneller der ute! Hemul her.

Jeg har nå tilbragt livets late dager her hjemme på Høvik i 4 dager og kosa meg stort med det! Har brukt mesteparten av tiden med å skaffe cash til ølkassa vår, og syns det har gått bra!

  Lager litt avtaler og møter masse FOLK

 

I går var jeg på fyllaa!

 Ingenting er som gratis prosecco! (FIkk'n a fattern)

Det var kjempegøy og vi var på fest hos Aksel!! Ingenting er som en god gammal hjemme-alene fest! Møtte til og med både trollmannen, mummipappa OG Stian Sparre!! HVEM er igjen i Bergen for tia sier bare jeg??? Skjønner at Sniffern ikke har full agenda for å si det sånn!

 Gjengen

Fikk også vist break-dance movsene mine! Snurr, baklengs rulle og knestående siderull! Null problemos

På veien hjem lagde jeg og Marina litt kvalm og snusk. Til alle innbyggere i Bjerkalleen: OM FORLADELS om ikke posten ligger i postkassa i dag tidlig!

 Full ungdom ække bra å på lørdaskvelden

Lekte også "ring på og stikk". Sorry for det nok en gang innbyggere i Bjerkalleen! SKakke værra fred å få.

 

Nå sitter jeg og koser meg ei kopp te


Mens jeg ser på Egor og entouraget hennes mekker ei eplekake

 smudd

 

Nå klarte brodern akkurat å knuse figuren mamma og pappa fikk til brølløpsdagen, så nå kan det bli potensielt syykt dårlig stemning når Trine entrer dørmatta! Tror jeg flykter opp til Rikke ASAP! HJÆLP

 

Hemul ut 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits