Ikkje ta meg slemme albaner Dx

I dag har det vært en dramatisk dag. Begynte med å forsove meg!!!! HVORDAN I ALPAKKAS LAND Å RIKE KUNNE DET SKJE???

 

Når jeg snakker i jeg form i dag, er det kanskje greit å informere om at det er Stinky bak tastaturet som sprer kvalm i cyberspace.

 

Jeg har sittet omtrent sånn her hele dagen. 

 

 

Jeg besitter konsentrasjonsevnen til Doris fra Nemo med andre ord, faen ikke en god egenskap når man skal utgi seg som vaskekte student. =/

 

Men dette var ikke det dramatiske som har skjedd.

Jeg må meddele i full ærlighet at det er virituell dramatikk det er snakk om, men hvis dere skal pirke og være vrange kan dere fint finne dere et annet sted å vrenge på fakta.

 

Jeg har nemlig sett Taken 2 i dag!!!! HERRE MIN FLOSSHATT for en spennende opplevelse! Stakkars han faren da, han må alltid ut å redde damene i familien. Synes de snart burde skjønne at de er pent nødt til å innrullere seg på selvforsvarskurs snart, slik at gammern kan få ei litta pause. Eller i det minste holde seg litt i skinne og ikke reise verda rundt hele tida. Jævla luksusdyr assa!

 

Til slutt vil jeg tradisjonen tro avslutte med et irritasjonsmoment som gnager på nervene til lille Stinky. Den pill råttne, begredelige, øredrepende BLOKKFLØYTA til Sniff!! Jeg forbanner Høvik Skole for at de delte ut slike til elevene sine tilbake i ni og nitti. Jeg skal personlig kontakte Bærum Kommune for å få slutt på denne forpestede landeplagen.

I dag tok jeg handling, og kasta dritten ut av vinduet. HAHAHA!! Lekte tamak med jævelen.

 

 

Som dere ser får jeg ut min siste aggresjon, og nå merker jeg at jeg er flere titalls kilo lettere.

 

Med det kan jeg ikke gjøre annet enn å si god aften til alle dere kjære lesere, og håpe dere koser dere videre.

 

3 kommentarer

Den lille prinsen

09.10.2012 kl.21:49

Jeg forsov meg også!!! omg shitttttt! jævelig forargelig med sånne morgener :@ Men ellers flott innlegg, gøy at du kasta blokkfløyta *knis* blei hu sinna?

mummiene

10.10.2012 kl.15:26

JA!!!!!!!!! hilsen Sniff

HUFSA

11.10.2012 kl.02:24

heia høvik barneskole!!!

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits