#Merete#fest#Mummi#instafylla#venner#Fellaa#blogg#klinings#Ylvis#digge#boys

Heihei!

I dag får vi i Mummidalen STORFINT besøk fra hovedstaden! Selveste Merete Kjølberg Solum (min reisekompanjong) har vendt nesa vestover, pakket skreppa og traska over Dovre for til slutt å entre Bergen by! Dette setter vi Mummidølinger umåtelig pris på! Hun kommer til å gjesteblogge i løpet av helgen så her erre bare å spenne setebeltene og sette dere godt til rette med ostepop, for detta blir bra.

 

 Her i mummidalen er alle velkomne på tross av hårfarge, eyeliner og leppestift. Tror vi skal ta på plassere a på den blå steinen med resten av gjengen hennes

 

I går var vi i bursdagsfest til denne gamle busken

 Ikke la dere lure av mustasjen, han ble bare 20

 

I Allegaten var det duka for brask og bram, og Markus fikk et ukjent antall hatter, en plakat, kaker og et intimshow av selveste Stefan Elston til bursdan. Her kommer litt bilder i tilfeldig rekkefølge

 BursdagsMUMMI med ny hatt

 Stefanshow (mummihuset-show)

 Caspar Blakstad

 GS i All?gata

 3 gamle kondomer

 Mummipappa og Sniff driver å stjæler veimerking i nattens ulm og mørke

 Nattens fangst

 

I dag skal vi på "Caroline har dratt hjem"-fest hos Mummipappa og Lamin Jobe! Gleder oss så mye at det kiler i magen! Endelig drar skreppa!

 

FORESTEN, jeg og Stinky kjøpte hver vår neglelakk på Hennes og Mauritz, og tilsammen ble det dette flotte resultatet!! Lilla og glins.

 

Nå blir det f.e.s.t.! Sneiks 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits