Mirre på micken. Takk for meg Bergen

Haloo damer og herrer og alle andre som leser denne bloggen. Som Astrid så snilt lovet kommer jeg nå med et gjesteinnlegg etter en hel helg i Mummidalen. Jeg ble veldig veldig glad da jeg fikk beskjed om å skrive her, for jeg elsker jo å blogge! Bortsett fra å sove er det yndlingsaktiviteten min.

Fredag kveld (etter en innmari slitsom dag på jobb) satte jeg meg på første og beste fly til Bergen. Det var tre grunner til at jeg valgte å dra til Bergen akkurat denne helgen:

1) Ca hvert eneste menneske på denne jord valgte å være der i helgen

2) Det var meldt ca SÅ fin vær


 

Og ryktet sier at det aldri er så fint vær i Bergen!

3) Var at Marina skulle sitte barnevakt på lørdag sånn at hun ikke kunne være med. 

Da jeg om lenge og lengere enn lengst kom frem, ble jeg vartet opp med den senga: sofa MED en madrass oppå. Jeg følte meg nesten som prinsessen på erten. Hvis du bare ignorer at jeg ikke hadde en ert under madrassen og det faktum at jeg ikke er en prinsesse.

Så gikk turen til leilgheten til favorittallak, en person jeg liker veldig godt- mest fordi han kaller meg mirretuppa. Dette er Tallak. I går brukte han dress og slips på byen

 

Hos Tallak og hans samboer Lamin Jobe var det GS og alle danset limbo. Egentlig danset ingen limbo men jeg tenker bare at det hadde vært innmari kult om vi gjorde det. Også var det ganske sykt for en gang i løpet av kvelden låste dodøren seg selv. Det er egentlig en helt annen historie men vi var alle 100% sikre på at det var et spøkelse som hadde låst den.

Kvelden videre ga Tallak skikkelig faen og jeg og Stinky fikk to nye venner. Han ene jobbet på en båt som kjørte i sirkel rundt en oljeplattform mens han andre kjørte playstation fram og tilbake til en oljeplattform. De var innmari fornøyde med jobbene sine og kunne ikke tenke seg å drive med noe annet. Studere skulle de hvertfall ALDRI gjøre. Hemulen og Sniff vaglte heller å gjøre Bergens gater jævlig utrygge og dette ble resultatetMøt Iglesias, en ungkvist. På dette bildet ser det kanskje ut som et helt alminnelig tre, men jeg fortelle dere at det er så mye mer. Nå er det prydet med de flotteste utsmykkninger, dvs alle Stinkys yndlingssmykker, en brukt sokk og en baseball. 

Lørdag, altså i går skjedde det innmari mye. Det hele startet med at Hemulen forsvant. Hun var sporløst forsvunnet i 20 minutter helt til jeg fant ut at hun stod i dusjen. Så dro jeg for å møte alle de andre vennene mine som bor i Bergen. Jeg forlot Mummidalen sånn her. Da jeg kom tilbake 6 timer senere så det sånn her utAlle hadde beveg seg ca 2 cm. Vi beveget oss ikke så veldig mye lengere da vi skulle på bursdagsvors til Henriette som bor akkurat en etasje under de andre heller. Hun har nemlig akkurat fylt 20 år så vi sang bursdagssanger og alt som hører til. Det er alltid hyggelig å få nye venner men vi passet på å komme oss på byen før vi ble alt for varme i trøya. Jeg tror helt ærlig at vi var de første menneskene som viste sine ansikter på byen i Bergen i går

Grunnen til at jeg er så mye brunere enn de to andre på dette bildet er fordi jeg ramlet oppi solpudderet til Hemulen rett før vi skulle dra. Det var en veldig uheldig hendelse egentlig.

Det smarteste med byen i Bergen er at hvis man går inn på et utested og får stempel, kommer man rett forbi køen på ca alle andre utesteder. Hvorfor har ingen tenkt på å lage en sånn ordning før? Jeg må hvertfall applaudere for godt opplegg, og jeg applauderer veldig skjeldent så det er bare å ta det til seg. 

Forresten skjedde det noe veldig skummelt med Astrid i går. Da hun satt og så på TV mistet hun alle oss andre som var i leiligheten. Alle forsvant. De som har vært i Mummidalen spør kanskje seg selv om det er mulig, og det er det faktisk. Det ble en kjempe leteaksjon og heldigvis fant hun oss. Hah Marie hadde gjemt seg i toppen av Iglesias.

Tilbake til lørdag kveld- det er egentlig ikke så veldig mye å fortelle, bortsett fra at vi fikk noen nye venner som var noen tvillinger som var grusomt irriterende. De drev og viste fram alle husene de bygde. De holdt ikke engang kjeft da jeg tok opp mobilen og begynte å sjekke facebook. Kan jo også nevne at Tallak gikk i dress på byen i går. Når jeg tenker meg om har jeg skrevet det en gang tidligere, men det var rartat det fortjener å bli skrevet to ganger.

I dag tidlig våknet jeg av at Krølla Fredriksen beinet gjennom leligheten som et spøkelse fordi han måtte rekke et tog. Jeg hadde aldri gjettet at en krøll kunne bevege seg så fort, men så feil kan man ta. Da alle tilslutt hadde våknet pakket vi kofforten min og gikk straka veien til Tuva, Hedda og Louise sin leilghet. Der spiste vi pizza og fortalte hverandre spøkelseshistorierDere tror kanskje det er Hedda som sitter der i den rosa buksen helt til venstre i bildet? Det er i såfall helt feil. Det er nemlig Louise sin kjæreste Thomas Svee. 

Etter mange mange timer med sofahopping dro Sniff, Hemulen og Stunky tilbake til Mummidalen for å vaske, noe jeg syns var veldig lurt gjort av dem. I dag våknet jeg nemlig med en loball i munnen og tre hårstrå i vannglasset mitt. ikke at jeg klager eller noe, det var heller hyggelig enn uhyggelig.

Nå er klokken eeeeeldsent på kvelden og med tanke på at jeg skal på jobb i morgen må jeg sove. Takk for meg Mummidalen, det har vært langt over middels hyggelig å være på besøk!! Jeg kommer tilbake før dere rekker å savne meg.

Kiss&loove fra Mirre, Reme, M-cat, Javier aka Merete <3

Én kommentar

Katta med sekken

16.10.2012 kl.18:20

Herregud så kul du er Merete. Jeg har lest hele innlegget og funnet ut hvor mye jeg savner deg. Helt ærlig talt fra rota av mitt hjerte--> <3

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits