wæææ

I går var mummidalen rene skrekkscenarioet! Kvelden startet med samling i sofaen, og Mummipappa på besøk! Etter ca to og en halv time fant vi den skumleste filmen på hele next gentels filmutleie og satt vors godt til rette! Filmen var basert på en EKTE historie, og vi ble raskt enige om at alt blir mye skumlere da. Så døde hovedpersonen, og jeg tok frem Night Vision Appen på min smekre Samsung mobil. Dermed ble det full fotoshoot i bygget:

 Gangen vår med flimrende lys

 PASS DERE FOR SNIFF

 Hufsa på TV !!!!

 Husspøkelset vårt, hun døde i denne posisjonen her tilbake i 1738


Tok bilde ut av vinduet vårt! Vi lurer veldig på om det er Hufsa som står i den mørke drakten øverst til høyre, eller hvem FAEN det er!!!!

 

Klokka 3 i natt vekket Stinky meg, for hu mente hu hadde sett noen innbruddstjuver klatre bortover gelenderet! Jeg løp inn på rommet hennes, og da gikk det tre karer på stillaset utenfor nabobygningen vår (som er ca 50 cm fra vår bygning!!) Plutselig får vi en lommelykt midt i trynet, og Stinky ringte politiet som seinere kom å fakka tjuvene. MAKAN TIL DRAMA!!

 Genneral GØG lyste midt i trynet vårt

 FAKKA'n

 

Adjø

2 kommentarer

Leilighet nr 3

17.10.2012 kl.15:14

Tusen takk for at dere passer på oss!

maria

17.10.2012 kl.22:13

oi ditte va skummelt

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits