Den siste tida

Hei hallois halloen.

 

Da var jeg tilbake bak skjermen, klar til å gi dere alskens godbiter og slikkerier. Mitt forrige innlegg var en skam for prinsessa og HELE kongeriket + mummidalen og gjengen. SORRYBEKLAGER, men noen ganger er det ikke så mye å gjøre med saken. Det vet snorkfrøken alt om.

 

HEHEHEHE

 

Uansett. Det er en stund siden vi har blogget, og hvertfall siden noe med innhold har blitt lagt svart på hvitt foran dere. Derfor tenkte jeg å samle sammen noen godbiter fra den siste uka, så kan dere finne frem popkornet og soloflaska og hive dere på en reise inn i et alminnelig hverdagsliv. Kan det bli bedre??

 

Her er astrid med sin nye BRILLEFINE venn. HEHE. Dette var kvelden vi feira nyehenriettes bursdag. Astrid måtte legge hue på armen til denne karen hele kvelden for å ikke få den kalde skuldern til seg. Makan til desperat oppførsel skarru over Dovre å tilbake for å finne.

 

Her er merete som pusser tenna. Flott syn. Men se så mye a sikler a!! Må innromme at det er et flott element at både reme og sniff har dratt på seg finstasen. COULD HAVE BEANS <3333

  

 

Videre har vi vært på både hattevors

 

Og bartevors

 

HAHA se på han a!! Det er hva jeg kaller en ekte AMIGO, eller hva folkens?? Hæ? Hva sier dere til det??

(vittig fordi han har meksikanerbart).

 

Til slutt vil jeg dele med dere en liten ting jeg ikke har kunne unngå å legge merke til. Det er en veldig spesiell situasjon som har oppstått internt i mummidalen. Vi er ikke tilhengere av intriger, snuskerier og syndelig oppførsel, men jeg klarer likevel ikke dy meg med dette. Det jeg har på hjertet er tungt, men må ut. 

 

Saken er nemlig slik at Herr Hemul chiller på en veldig rar måte. Som selverklært mesterchiller må jeg bare sette fokus på dette merkerdige fenomenet. Jeg klarer ikke forstå hvordan dette kan kalles avslapping på et eneste språk eller kontinent. Tror ikke engang finnene er så gale! (Sorryy til Tove Jansson). Jeg kan ikke forklare dette noe nærmere, men jeg har to fotobevis til å legge til grunn for mine anklager. Ta en titt på dette folkens.

 

Se her!! Sitter OPPÅ bordet og "kulern"?!?!?! SKAKKE VÆRRA MULIG!! Det er jo plassen til Frans Kransel, altså ikke beregnet for hemul stumpen.

 

Her syns a at det var for slitsomt å holde hue oppe, så a benytta seg av rubiksen til Sniff! HALLOOOO?? Det er hva jeg kaller tett i pappen! Knoll i totten! Skrue løs, og en smule forderva. NEI!!!!!!

 

Jeg lover å holde dere oppdatert med dette problemet hvis det fortsetter. Slik kan vi ikke ha det her i dalen.

 

Med dette melder jeg meg ut for dagen, så snakkes vi ved en senere anledning.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits