God aften!!

Hallo og velkommen tilbake!

Vi har hatt travle dager, og beklager null blogging. Neida, vi har regna med at dere har hatt et liv.

 

Det har nemlig ikke vi hatt. Det er derfor vi ikke har blogget. Vi har nemlig sitta benkra fast i sofaen (eller hemul ved bordet) hver eneste dag og stirra ut på det sørgelige regnværet. Bergen ser omtrent sånn her ut om dagen.

 

 

Livet er begredelig med andre ord. Det er mørkt, kaldt, trist og mangel på lyspunkt. Vi sitter med huet i bøkene, noen ganger hvertfall, og ellers ser vi på tegnefilmer med den nye HDMI-kabelen vi har anskaffa oss. Uansett er vi ikke like fornøyde med livet som vi var før, da livets glade eksamensfrie dager kransa rundt oss som ei vakker rosekrans uten torner. Poesien inspirerte oss til å drive denne bloggen fremover i lyset, med våre 30 lesere som inspirerte og støttet oss gjennom livets gang. Å de skjønne erindringer av fortiden. Faen så flott det var, faen så flott. Nå er vi bare som vår prins.

Triste som faen.

 

Uansett så har vi vært tvunget til å skape vår egen sjebne. Være vår egen lykkes smed, og anskaffe oss ei lykkens lanterne som kan guide oss igjennom depresjonens tåke. Med andre ord; SÅ BLIR DET IKKE MER MORRO ENN MAN LAGER SJÆL!!

Derfor har vi begynt å bedrive alskens hobbyer. 

 

 

Nora driver fortsatt med både rubiks og blokkfløyte, og sjonglering med løk nå og da. Men nå har Hemul og Sniff starta band etter at hemul fikk henda sine på et keyboard ei tid tilbake. Dette har plagd livskiten ut av Stinky, som nå er tvunget til å skaffe seg en egen hobby. 

 

 

Stinkers skal begynne å sy!! Og det er faktisk svært så kurrant ettersom at vi da kan bli kreative her på bloggen. Heretter skal det bli HJEMMESNEKKRA outfitbilder, med speilrefleks!!!! TOPPLISTA HERE WE COME!!! Så nå pleier altså marzi å sitte med øreproppene godt planta i ørene, og med ei nål og tråd i henda. Skal det stå på noe, skal det ikke være kreativitetsnivå. ALDRI PÅ KREATIVITETSNIVÅ!!!!! ikke prøv dere engang! heh.. neida. joda.

 

Jo! En ting til. Mummipappa har nærmest flytta inn her, siden han er vår eneste venn (untatt mikkelini). Derfor tok han seg godt til rette her på lørdann, og bygde seg likesågreit et fort. Han var så lei av jentelus, så han ville ha et lite krypinn hvor det var "No Girls Allowed". Det valgte vi selvfølgelig å respektere, siden vi er kvinner av ære og snuskefir oppførsel. 

 

 

Her sitter han og ser på en egen film, fordi vi ville se på Tommys Inferno og Switch. Tallak syntes det var gay, og krøp inn i fortet sitt for bare gutter. HEH. 

Vi syntes etterhvert det var trist (som faen), og vi valgte derfor å trekke tallak ut av fortet. Siden vi ikke hadde tilgang måtte vi trekke han etter tærne. 

 


Se på monstertabben hans!!! Glemte å stikke venstre storetå innafor! HAHAHA, taper! Så da halte vi gutten ut, som ei makrell på ei krok, og rundjulte gutten så han måtte se på både Switch og Tommy som ikke ville pule.

 

HAHA, han tapte mot to jenter. Dust ass.

 

Men ja. Det var det hele for i dag. Sånn går no dagan, og slik har de gått. Begredelig liv. Vi håper å returnere sterkere, og med mere hyggelig innhold. Hvis man ikke har noe pent å si bør man ikke si noe i det hele tatt. Og det er nettopp det vi har gjort i det siste, ikke sagt noe som helst. 

 
 

Én kommentar

HUFSA

19.11.2012 kl.19:08

hurrahurrahurra

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits