Mummipappa i dalen!!!

da sitter vi her, uten stinky for en gangs skyld. hun er ALLTID hjemme! Så vi har sett på Hide and Seek, en film stinky aldri har turt å sett. Det var en fantastisk film om en datter og far som dro til skogen for å finne lykke. anbefales på det sterkeste, selveste deniro! Men grunnen til at mummipapa tok turen til dalen idag var noe mye viktigere. altså mat, hva er viktigere en mat? men nå pengepungen begynner å bli lett er det vanskelig å tilfredstille pappas mage.  Ikveld skal vi gjøre som vår gode venn robin hood, ta fra de rike og gi til de fattige(oss). operaton raccoon city er snart igang, mer kan ikke sies. 

THE RAACCCOOOOOONNNSS.

du lurer kanskje på hvorfor vi er blå på dette bildet? er det fordi vi egentlig er spøkelser? hvem faen vet, ikke hemul ihvertfall!!!!!!!!!!!!! : O : )  :D :S :P :S 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits