1. desember i dalen

Jaja, da vare plutselig 1. desember; lysa er tent, bandet har øvd på julesangene, stjerna er i vinduet og Iglesias har fått sin daglige dose vann. I skrivende stund sitter, jeg (Hemul), Stinky, Sniff og Erlend (maurløven) og ser på Harry Potter og konsumerer en bøtte julesnop (SOM MARIE HAR SPANDERT)

 

 

Dette er maurløven foresten

  Heslig type

 

Ellers bedrev vi MANGE former for snusk i går! Stinky var på fest og se hva som skjedde!!!!!:

 HVA I ALLE HERRANS DAGER SKAL DETTE FORESTILLE (midt på privatene)

Jeg, Sniff og Mummipappa bedrev også litt snusk i går, skakke stikke det under en stol, men på en litt annen måte. Portemonèen var tom, og vi var nødt til å skaffe mat på en annen måte. Ved midnatt, dro vi ut på tokt i nattens ulm og mørke: 

Gjemte oss, holdt vakt, klatret, åpnet, tok i mot, fant DETTE:

 JAAA, MASSE BRØD SOM FAEN!!

 

Nå spurte akkurat Erlend på Marie, og Marie sa ja! xp    Nå skal Erlend spandere masse på Marie, sånn at han skal få kos, og kanskje litt snusk som på bildet over... 

Jeg vet det ser ut som han er litt mer interessert i Nora på det øverste bildet assa, men de ER BARE VENNER! Dere trenger ikke komme med krasse kommentarer om det, det er bare sånn dem ER.

 

Ellers har jeg RUNDA RØN ! :) JEg er så utrolig glad

Håper dere har en trivlig julekveld, og leser jule-evangeliet som de disiplene dere er. Hvis dere kommenterer på dette innlegget kan dere foresten vinne en tur til Usbekistan verdt 15 000 kroner. Vi kommer til å dele ut slike premier hver dag, så det er BARE Å KOMMENTERE. Vi kontakter vinneren på mail.

 

JuleNusser fra dalen

Én kommentar

KørryK

02.12.2012 kl.12:42

JAAA KUULT!!!

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits