partyfest nisse-style

Halla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som dere kanskje forstår på overskriften har vi vært på nissefest hos Louise, Hedda og Tuva:

 

Jeg vet helt ærlig ikke hva som har skjedd på dette bildet, men de ser ikke sånn ut til vanlig altså

 


 Koz
Ellers vil jeg bare meddele at jeg STOD PÅ BREDDETESTEN IDAG!! :) :)) :):  woopwoooop, ferdig med ex phil. Derretter dro jeg og Sniff på julelunsj hos Husly, Mummi og $tek! Tror dere ikke de hadde diska opp med brød, karbiser, eggerøre og cookies eller!!? makan til flotte gutter skaru lete lenge etter! <3 <3

 Morten Kjølhamar mine damer og herrer. Sjefen sjøl!

 

Da synes jeg det er på tide å åpne luke 3 i julekalendern vår:Idag er det intet mindre enn en tur vakre Tynset, Norges kuldehøl og hjembygda til Solan som vi deler ut. Her skal du'kke se bort ifra at gradestokken kryper nedover, mens du går deg ei trivlig tur på langrennski med gode venner. Du skal heller ikke se bort ifra at du spotter Mister Kjølhamar i slåbråken som går rett på schneisen, idet han er på vei ut for å hente avvisa.

 

 wopsi daisy

 bøgda over alle bøgder


 Pass dere for muterte pinguiner som denna karen, ligger å ruger ved Glommas bredder

 

FOR Å VINNE DENNA TUREN MÅ DERE KOMMENTERE! så sender vi mail til den heldige vinnern

 

Må avslutte med å vise noe av den flotte julestemningen i denna byen


 Bergen <33

 

Hasta la schvista

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits