HEI ALLE JULETRÆR OG ANDRE BUSKVEKSTER

Starter med å annonsere vinnern av gårdsdages julekalendergave, Henninge Torp Bie. GRATULERER så mye. Du har Astrid til disposisjon frem til kl 00.00 i dag, vil også bli servet havreflarn og en varm kopp te, eller kald, alt ettersom når du kommer, den er feri laga. 

På en nær andreplass hadde vi vår egen Marie Berrefjord, synd det MArve. Hadde blitt på grensen til incest, skal ikke ha noe slikt snusk her. 

 

Vel,


I dag åpner vi luke nr 6 i julakalendern, der skjuler det seg en relativt mystisk pakke:ÅÅÅ KAN DET VÆRRA? OG ÅKKEN VINNERN???

Sett i gang med å kommertere da vel! Vi godtar kun kommentarer på innlegget, IKKE PÅ MAIL. Den har blitt alt for overfylt de siste dagene.

Dere kan også "like" på innlegget og være med i trekningen som foregår helt frem til 24 desember. Da kan dere være den heldige vinneren av..... "trommevirvel":En lukseriøs cruise-tur til Svalbard med den kjente trompetisten Kai Robert Johansen.Herrejudas, sett i gang å like!!

 

Ellers tenkte vi at vi skulle begynne med dagens outfit, så dere der ute kan hente litt inspirasjon i disse mørke tider. Skal ikke skryte på oss noe spesiell "stilsans", er ikke en moteblogg akkurat, men skal ikke stikke under en stol at vi kan det å kle oss.

Stinky:

Bukse: Levis. 

Cardigan: Brandy Melville

Skjerf: Monki

Topp: Urban Outfitters

Sokker: Cubus

 

Sniff:

Jakke: Acne

Topp: Gina Tricot

Bukse: Jean Paul

Sokker: Hjemmestrikka

 

Hemul:

Cardigan: Gina tricot

Topp: Gina tricot

Bukse: Gina tricot

Sokker: Gina tricot

 

Så ønshes det en fin julekveld til alle der hjemme fra vors i mummidalen. 

 

 

// Innlegg i samarbeid med polarcruises.com og trumpetgroup.com//

 

                                         

3 kommentarer

Nora alba

06.12.2012 kl.20:38

deilige jenter

håvard

06.12.2012 kl.20:40

more skin!!

Mummiene

07.12.2012 kl.11:09

SKal bli håvard

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits