OMG HAT!!!!

Evening governour!

I dag skal vi være sånne derre sinnabloggere. Dere vet, sånn som hu derre linni. Hu blei jo kjent for å være sinna.

 


Vi er egentlig tre solglade jenter, iaffal ifølge husly! Men det er såklabert et partre ting vi liker mindre enn andre. Et par ting som gnager på våre ellers sarte sjeler. Nerover finner dere en fin og oversiktelig liste over en knippe saker vi hater. Advarsel: Sterke ord, på grensen til snuskeri.

 

Nummer 1.

De kjøttetende plantene fra episode 18. Tropiske Frø.

 

Disse plantene gjør ikke stort mye ut av seg. De har tilsynelatende kun en funksjon, å spre kvalm og dritt rundt seg overalt hvor de går!! De har ingen skrupler heller, her prøver de å spise Mummipappa!!! De tok nesten hele halen hans, tenke seg til!! Godt at mumrik klarte å hamle opp med jævlene ved å spille på munnspillet sitt og lokka udyra ned i kjellern. 

 

Nummer 2.

Lindsay fra the O.C.

Grunnen til at vi har lagt denne dama for hat er enkel. Dama slutter ALDRI å grine!!! Allid erre no gæli! Makan til sippekjerring skal du langt over mummidalen og over den mystiske skogen for å finne assa. Og ikke nok med at a allitd griner. For å døyve sine sorger spiller hu på OBO!?!?!? Er dere klar over hvor irriterende det er å høre på et depresivt kvinnfolk spille obo?? 

 

 

Faens bra hu flytter vekk med morra si. 

Moving on.

 

Nummer 3.

Vinterdamen 

Kan dere tenke dere noe mer skrekkinngytende??? Hvis du ser a i øynene fryser du til is!!! Dette skjedde såklart med Lille My fordi hun absolutt skulle kødde med Vinterdamen. Tyyypisk my!! Men ja vi hater henne rett og slett fordi hun ikke er no snill. Grovt brudd på Kardemommeloven spørr du meg. 

 

Nummer 4.

Bens Bingo!!!!!

FYYYYY så irriterende det lille grønne kreket av en fuggel er!!!!! Under har jeg lagt ved et lite klipp. Jeg advarer dere mot sterk irritasjon og eventuell smerte i ører og øyne. (fant den bare på dans for ingen nordmenn er duste nok i huet til å legge ut denne forpestede videoen) Må Ben få gule byller over hele kroppen så han aldri kan synge igjen. 

 

 

 

 Og sist men absolutt ikke minst.

 

Nummer 4.

Edderkoppen i Ringenes Herre - Atter en konge.Edderkoppen Hutula. Mest idiotiske, patetiske, unødvendige skapningen noensinne!!! HVORFOR ER DEN MED?? Å grusomme skjebne, jeg har så mye frustrasjon og vrede rundt den edderkoppen at ingen ord kan beskrive det. Kunne de ikke iaffal hatt den på extended version?! ER det for mye å be om?
Som om ikke Frodo og Sam har nok hindringer på sin ferd til Mordor! HÆLVETE altså. VREDE

 

Dette var et par ting vi misliker. Er dere enige? SVAR I KOMMENTARFELTET. Takk.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits