Mummidalens likevekt

Hallaitn kjetting, kedegåri. 

Mummidalens kveld åpner rolig med erotisk bruk av vaselin og PIZZA GRANDIOSA (les: totensk). Dagen i dag er brukt på eksamenslesing fra alle kanter, og Maurløven (Erlend) rapporter inn fra alle kanter. 
Annet enn redoksreasjoner og ideell gasslov kommer kvelden til å bli brukt på Hjulekalendere ala Hjulekongen, The Hjulekalender og Nissene på Hlåven.  
Jeg og Sniff tok en tur på coop meggern for å kjøpe grandern ettersom kantern var stengt. Grandiosa er hjørnesteinen i alle gode kosthold, og personlig spiser jeg minst tre om dagen (varierende mellom kjøtt og løk, paprika og pepperoni for maksimalt ernæringsnytte). Stinky synes lukten av grandiosa er sexy, så jeg skal spør henne om en tur på toalettet sammen efterpå, og jeg mistenker at hun ville takke ja (dette er bra, for jeg vil fukte laksen). 

Hemulen chiller i hjørnet på sofaen, noe som ikke er så hot, men det går bra, for hun er rimelig søt. Hun har ikke fortalt meg mye om dagen sin i dag, og ville at jeg skulle blogge for henne. Jeg mistenker at hun har en kjedelig dag, men det har hun også lov til siden hun er en spennende person med mange gode personlighetstrekk. Jeg er veldig glad i Hemulens evne til å se ålreit+ ut. 
Jeres vert og skribent, Maurløven, venter herad på en kopp te. Jeg var ute med noen venner i går (jeg har to), og kjenner meg litt uggen på en medium måte. Heldigvis kjøpte jeg bananer i går som lett gikk gjennom fordøyelsessystemet mitt og skaper velbehag i kropp og sin. Bananer er virkelig den beste frukten som noensinne er laget.  Nu fikk jeg teen servert av Sniff, som uheldigvis er laget med kokos, ikke banan. Morsom fakta: Teposer er laget av bananskall og setter da teen i nøytral. Kunne tenkt meg en banan omtrent nå.
MEN HVA SKJER! Hjulekongen begynner ikke før halv 7, og jeg må tilbringe lenger tid i mummidalen, dette blir et langt innlegg. Personlig eier jeg ikke televisjon og må snylte på andre for å se hjulekalendere. 

Jeg ble bedt om å dele mine meninger om Hjulekongen, hvilket er ikke få. Jeg elsker hjulekongen, men HATER Kevin. Det lille stygge trynet kan irritere meg i timesvis. STAKKARS lille Eiril som bare vil ha en venn, men konstant blir skuffet over Kevins manglende evne til å skjønne de mest åpenbare menneskelige følelser. "Jeg kommer fra den uendelige skogen" sier Kevin flere ganger, men ALLE vet at dette ikke kan stemme, men spiller med i Kevins lille fantasi om at dette kan stemme."Blir noen ganger litt lei av snø". Som om dette er et reelt problem i ridderverdenen som Kevin ofte besøker, den lille drittsekken. Men verre enn Kevin er denne lille Peder Krohn, min erkefiende som ikke eksisterer. Barnet ødelagt av Randi Krohns fryktelige evner som forelder, til tross for at hun er åpenbar millionær og ikke kan skaffe hjelp til dette problemet. Randi burde ikke være noens verge, og jeg mistenker at hun bestikker rettsvesenet i kommunen, siden ingen protesterer mot verken hennes manglende evne som forelder eller hennes åpenbare kommersialisering av den lille byen. Kort sagt er ikke problemet i Hjulekongen den manglende snøen i ridderuniverset, men et korrupt samfunn på den andre siden.  

Maurløven UT.

Én kommentar

HUFSA

10.12.2012 kl.11:37

maurløven er artig

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits