Down undah

Halooo! Her kommer en liten oppdatering fra Hemul i Australia! Sitter nå på Queensland State Libabry i Brisbane, og fikk ENDELIG has på litt internett

 Halåå

 

Det er kookanes varmt her, hett som faen. fireogtredve grader idag! Godt og vondt på samme tid. Nå er resten av gjengen vi reiser med på et sted som heter South Bank som er en oase midt i storbyen og ser ca slik ut:

Ikke så ille med andre ord

 

Ellers har vi runda Surfers Paradise på 3 dager, vært på stranden, blitt umenneskelig røde og vært i Sea World. Her er noen fotografier fra dom siste dagan:

 JUL i Brisbane

 Stranden i Surfers

 Delfinshow i Seaworld!

 

Det tar så lang tid å laste opp bilder, så det får bli med det for denne gang! Håper alle dere disipler har en fortreffelig jul hjemme i kulda. Jeg kommer tilbake med fler SPENNENDE EVENTYR

 

Hemul <3

Én kommentar

Tiril-Marie

18.12.2012 kl.04:26

Så morro!

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits