GOD JUL A DAMER

Hallais.

Nå er det lenge siden det har blitt laga lyder i mummidalen. Hovedårsaken til dette er at ingen fysisk befinner seg i mummidalen for øyeblikket, og ingen har gjort det siden den tiende desember totusenogtolv. Med mindre kaptein gøg og co (de gamle røverne av noen innbruddstyver vi fakka en tid tilbake) har valgt å returnere for å hevne seg. 

Men hvertfall. Her er jeg, selvste Stinky, planta godt bak tastaturet, beredt til å dele noen godbiter med dere trofaste 12 lesere som velger å klikke seg innom på daglig basis. Mye har skjedd siden sist. Nedover finner dere en flott og oversiktelig liste over saker og ting som har foregått.

 

1. Et nytt år har passert. Ja det stemmer. For de av dere som bor langt inne i den tropiske jungelen og ikke fikk med seg nyttårsaften, må jeg bare kondolere. Den har altså passert. Med dette må jeg bare ønske godt nyttår, og håpe at ingen skal bruke 2013 på å bli sunne og bedre mennesker. 

 Slenger med et bilde fra Sidney, jeg tor hemul var å sanka noen planter neri australien på dette tidspunktet.

 

2. Bildet under forklarer hva som har skjedd, jeg vil bare kondolere og irritere. Skal det ikke værra mulig å spise et herremåltid i ro og mak??

 

 

3. Nok en report om en skrekkelig ulykke. Selveste hufsa fikk ei BØTTE I HUET!!!! HAHH må være lov å trekke på smilebåndet av denslags? Uansett så skal du få oppmerksomhet/varme tanker/kjærlighet/jævelskap fra meg. Det her er bare for godt/vondt til å være sant.

 

Måtte gå med bandasje rundt huet i firrogtyve timer. UFLAKS!! Så ut som rene tegneseriefiguren. HAHAHA, kjip start på året frøken.

 

 

4. For de av dere som ikke fikk det med dere så har verden visstnok gått under. Merkverdig at ingen merka det. Trodde hvertfall jeg skulle få bruk for et plaster eller to, kanskje vi til og med skulle få mulighet til å bruke bomberommet på Høvik Verk Skole!! Gleda meg litt jeg for å være helt ærlig. 

 

 

Uansett så håper jeg dere har kost dere i julestrida. Personlig gleder jeg meg innmari til hemul peker nesa nordover, så jeg kan stjele de nye plantene hennes. MEHEHEHE. 

 

Ha en fortreffelig aften videre. 

Én kommentar

Marthe mikalsen

03.01.2013 kl.22:46

utrolig fin blogg,stå på videre med denne bloggingen så kommer du nok langt.

Bildene dine er også utrolig fine,og designet er også utrolig fint.

Ønsker deg et fint år i 2013 ! <3

Koselig om du hadde tatt en tur innom min blogg <3

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits