The Return of Maurløven

Akk o ve, meine kleine leserfans. Jeg, Maurløven, har returnert til mummidalen etter en lengre hjulesabbat, for å skape kvalm. Et nytt semester har begynt på UiB, og vi må ta rumpen i gir for å komme i gang med årets beste blogginnlegg. Vi sitter herved i sofaen og ser på "Date", hvor definisjonen på trailer trash får sjekke opp fire damer. Han siterte tidligere Gandhi: "Det har ikke noe å si hvor store pupper de har, så lenge brystvortene er stive!"

 

Selv har jeg ikke televisjon, og har sneket meg inn i mummidalen av denne grunn. Vi så tidligere på Veronica Mars, min favorittserie, helt til Sniff ble kvalm av misunnelse. Dette kommer av at jeg har vært forelsket i Veronica i minst 4 år (ikke si noe til Stinky lol123). 
Stinkys truse begynte forresten å krible da hun så meg i Sniffs trange joggebukser tidligere i dag, og jeg fikk en kjapp omgang (i Mario KART LOLOLOLOL). Neira. Eggstokkene står nok ikke i brann, men mummidalen har fått en kaffetrakter som jeg har utnyttet på samme måte som Hemulen utnytter kaktuser. 
MEN JA, min hjul i Ålesund har vært superb. Jeg har laget brennsnutt, hogd juletre, drukket øl, spist poteter og klappet på katter. En vanlig hjul, med andre ord. Jeg er veldig spent på å høre hva mummidalens lesere har gjort i hjulen som viker fra normen, så kommenter gjerne om dette slik at de andre blir glad og sånt. 

Her er en film av meg fra videregående. 

hade

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits