Brev

Halloisen, da tenkte jeg (Herr Hemul) å dra pennen fatt og skrive et innlegg her på bloggen igjen. Guuri som jeg har savna dere 2 trofaste lesere når jeg har vært nere i Australien! Siden dere sikkert lurer så har jeg hatt det flott, med fullt program hele tia, null sjangs til en liten hvil ved bassenget eller en lur på stranda. Men SÅNN ÆRE Å VÆRE PÅ FERI!!!

 

Det var denne kommunefargede krysningen mellom reinsdyr og chiuaua som møtte oss i Brisbane! Hu hadde fått tennisalbue som dere kanskje ser, derav det den sorte borrelåsen.

Og her har vi sjefen sjøl på feri, JA sokker i sandaler var nødvendig. kanke bli solbrent på føttene heller.

 

 

 Hehehe

 

 Pottiskongen

 

 Spøkelset Egor

 

 alt i alt = GOD STEMNING

 

Men nå skal jeg slutte å snakke om meg selv! Store deler av kommunikasjonen i Mummidalen har nemlig begynt å foregå gjennom brevveksling. Julekortet fra Henriette, brevet fra de ukjente naboene, velkommen-hjem brev til meg fra meg, Marve sitt "hadebra-jeg-drar-til-København-i-dag-brev", jeg nevner i fleng...  La meg stille dere et retorisk spørsmål, "er dette fremtidens kommunikasjon??"   Ja det er noe å tenke på dere... Skriv svar i kommentarfeltet og BEGRUNN SVARET

 

Jaja, da skal jeg lese til eksamen

God torsdag da folka

Én kommentar

erlzmax123

17.01.2013 kl.23:01

retoriske spørsmål er mæd teite

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits