SNIKEKATT PÅ BESØK :O

HEI alle kjøtthuer og rasshøl.

NÅ erre lenge siden vi har blogga og vi beklager vi. Men dere skjønner det at det har skjedd mye i det siste. Forrige torsdag tok Stinky turen i køben, mens Hans og Danial tok turen til oss her i Bergen. Kan si vi fikk vår Hans- og Danial- dose for langt inn i framtida. Ble en travel helg med MYE snusk og røverstreker. Skal ikke ramse opp alle kidnappinger og arrestasjoner vi opplevde.

 

Vi har også hatt besøk av to søte gutter denne uken. Vi var litt bekymret før de skulle komme for vi ville så gjerne at de skulle like oss. Derfor vi la en plan for hvordan vi kunne imponere dem. Når det gjelder meg(Sniff) og hemul så vil dette naturligvis innebære keyboardet og fløyta. Jeg gjemte fløyta inn i jakkeermet og Hemul keyboardet bak sofaen, så vi kunne overraske og imponere dem med en suprisekonsert. I tillegg hadde vi tent stearinlys og satt på "Let's get it on" når de kom inn døra. 

Dere kan tro det ble stor suksess!! de ba oss på sine knær om ikke å friendzone dem. Til tross for en koselig kveld hadde vi vår første krangel mot slutten på grunn av et Zelda spill som begge parter ville ha fatt i. 

Litt ukomfortabelt og kleint i starten som dere kanskje ser :S

Men Ayan ble litt varmere i trøya når han fikk tak i keyboardet. 

 

Over til noe annet

Dette blir også ei travel helg si! Både barnemathisen og lille my skal flytte inn i mummidalen fra og med imorgen. Også har allerede en liten snikekatt kommet på besøk.

 

De gassiske snikekattene er en liten gruppe av kattelignende rovpattedyr som forekommer på Madagaskar. De har tidligere blitt regnet til hhv. snikekatter og manguster, men utgjør en egen «gren» i rovpattedyrenes stamtre.

Ja, snikekatter er noen nådeløse, snokete jævler, og er spesielt kjent for å ta hånd slager og ete dem. Dere har kanskje fått med dere at vi har en oksesnok boende hos oss her i mummidalen, og tror dere ikke denne røvern åt oksesnoken!!?? Vi ble veldig lei oss, men så oppdaget vi at snikekatten også er ganske kosete når den blir klappet på hodet, så da gikk det bra. 

Snikekatten som har migrert fra madagaskar til mummidalen ser omtrent slik ut


Din lille søte slemme jævel

 

R.I.P kjære oksesnoken vår, takk for 5 fantastiske måneder <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits