JÆVLA MARIE OG DE FETE PUPPENE

Her en sommernatt vandret jeg sakte over fjellrøysen. Samtidig som jeg onanerte kraftig mot en båbærbusk, bæret var enda ikke spiret og det tente meg inntenst. Jeg hadde ikke vært lenge på fjellet, men teltet mitt luktet allerede svette og skam.  Med to fingre opp i rumpen allerede, så lovet dette som en begynnelse på en god kveld. Men allerede tre fingre oppi, slo Nora på tråden og brøt ut i emosjonell gråt. Vi hadde nemlig ikke sett hverandre på over en uke. "HVOR ER DU?" skrek hun, idet jeg skjøv min fjerde finger opp i anus. Jeg sa jeg ikke kunne snakke nå og var opptatt, en svettedråpe rant ned fra pannen. Hun ville ikke høre noe av det, hun ville ha mer, hun ville snakke, hun ville vite, hun ville ha...meg, til å blogge. 

Så, her sitter jeg i mummidalen, etter en uke på feltkurs i Eidfjord. Jeg har knapt hatt tid til å bytte sko, fra disse enorme fjellsko jeg tidligere har brukt, til mine gjennomslitte converse. Mummidalen er mye av den samme. Marie har ikke endret seg mye, håret står bak i en tust, og hun er like vakker som en zeppeliner på tur i 1937. Nora, min gode venn, bruker oftere joggebukse og jeg ser antydninger til avslappning. Hun er åpenbart mer rolig nå i mitt selskap enn hun har vært den siste uken. Det er godt å komme tilbake, selv om Eidfjord hadde mye å by på. Vi har jo tross alt ikke Mummidal i Eidfjord. Astrid er desverre tilbake i Bærum, denne hedenske skjøgen er på konfirmasjonsfest, og mest sannsynlig på fylla med russen. Jeg forventer hennes ankomst sporenstreks. 

Jeg har blitt bedt om innsikt i Mummidalens hverdag fra et utenomforståendet perspektiv. Men til tross for min nærsynthet, tar Maries pupper opp hele synsvinkelen. Jeg planlegger å koordinere dette landskapet ved nærmeste anledning. Men akk, vi får plass i denne leiligheten til tross for disse monstrøse brystene, og har i kveld kost oss med vin og en kvalitetsthriller. Jeg har opplevd denne kvelden med største fornøyelse, og gleder meg til å gjennoppleve denne kvelden mange år fra nå av. Du skjønner, det er ikke mange plasser som Mummidalen, med mine tre og en halv favorittjenter. Og deres nye film "svake mennesker".

 

Så dra til helvette jævla fittefolk, hor rundt i en annen by. Nei drit i det, det var bare kødd. Men som sundmøring er jeg grådig på ord, og gir meg nå. 

Peace out fittetryner:)
Et lite notat fra mummidalen: vil folk at vi skal begynne å blogge igjen eller? Svar i kommentarfeltet og begrunn svaret, ellers skjer det ikke.

Én kommentar

maurløv1

04.05.2013 kl.23:24

dette er så jævlig svett

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

16, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits