Maurløve-desu

Hajimemashite my good friends, nå erre snart hjul igjen!


movember

Selvfølgelig er det koselig og slikt, men hjulekalenderen er det mest spennende! I år vises nemlig den gamle klassiskeren fra 90-tallet: Julefergå på tv2 zebra, trur jeg (gidder ikke faktasjekke).
Jeg husker ikke helt handlingen i (h)Julefergå, siden jeg var knapt en sneip da det først ble sendt, men gleden er stor likavell.  De andre kalenderne viser bare reruns, Nissene over skog og hei og denslags komiske greier. De faste leserne fra i fjor husker kanskje mitt engasjement for hJulekongen, og er spente på oppdateringer på fra årets julekalendre og mine meninger om disse (liksom), men dette vil ei skje.


superbeib

Det er over 6 måneder siden sist jeg besøkte mummidalen, og lite nytt har skjedd. Jeg er fortsatt like singel og vakker (ring meg på nr. 906... nei faen dette får meg neppe beibs, de leser ikke dårlige blogger), og jeg leser bare pensum og fiksjonbøker. Jeg ble nettopp ferdig med Lille Larven Aldri Mett og anbefaler den sterkt til andre ivrige lesere som er interessert i ny-ny-romantisk litteratur.

Dagens oppdatering går som følger: Nora lavde middag, jeg spiste, nå skal vi se på top model og Broen. Broen er faen meg dødshardt og rævgemt, men jeg sier meg enig i kritikken mot Saga som comic relief. Gleder meg likevel til sesongavslutning som blir maxamxmaxmaxmaxmmax. Dette inkluderer litt av mitt fravær fra mummidalen, da jeg selv har fått meg Teve og inviterer beibs over til å se på Disney Channel på en regelmessig basis. De har sluttet å sende Hannah Montana, og der litt ræv da.


kom gjerne på besøk, damer

Nå erre på tide for meg å dra herfra, for jeg skal se på teve. Hade folkens.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mummiene

Mummiene

17, Agdenes

Vi er tre nylig konverterte bergensere, som nå har tatt steget og flytta til Mummidalen. Vi liker å identifisere oss med Sniff, Stinky og Herr Hemul noe som skinner igjennom i bloggen vår. Vi er bundet sammen av en sterk lidenskap til mummiverden og alt den har å by på av godskaker. Vi tar for oss alt av livets godsaker, og har døra åpen for alskens rareri og tullball som kommer over dørstokken. Akuratt som i Mummidalen.

Kategorier

Arkiv

hits